Bal oldali nyelési fájdalom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja volt egy megfázásom ,azóta van fülbe sugárzó nyelési fájdalmam a bal oldalon.Voltam fülészeten először garadgyulladást állapított meg kaptam rá antibiotikumot kb másfél hétig rendben is voltam.Aztán vissza tért a fájdalom visszamentem kb egy hete azt mondta nem lát semmit de a fájdalom továbbra is fennáll.Ha van valakinek ötlete illetve tapasztalata milyen vizsgálatra lenne még érdemes elmenni azt előre is
köszönöm
2023. máj. 2. 17:47
1/2 anonim válasza:
Másik fül-orr-gégész kellene, vagy nem szanálódott teljesen az alapbetegség, vagy szövődmény jelentkezett (pl. fülkürthurut, vagy egyéb más fertőzés).
2/2 Szabó Anna Elizabett válasza:
Sziasztok. Lehet nem ide tartozik ez a kerdes de valahol muszaly meg kerdeznem...
Multhet szombaton voltam nyelv pct csinaltatni de azota nem tudok enni inni rendessen es nem tudom hogy csillapitsam ezt a fajdalmat beszelni sem tudok..
Kezelem fertotlenitem de szinte semmi az eredmen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!