Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ég a bal combomon a bőr?

Ég a bal combomon a bőr?

Figyelt kérdés
Tegnap este alvás előtt kezdődött. Mintha az egész combomon égne a bőr, azt hittem, hogy reggelre kialszom, de sajnos nem így lett. Nem csináltam semmi megerőltetőt, úgyhogy nem értem miért jelentkezett ez és pont este. Volt valaki hasonló szituációban?
2023. máj. 1. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet neurológiai oka.
2023. máj. 1. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az égô érzés olyan fàjdalom fajta, amely kûlönbôzik a szùrò, vagy fàjò fàjdalomtòl. Az égô fàjdalom gyakran kapcsolòdik az idegproblémàkhoz. Sok-sok màs kb 20 màs oka is lehet!
2023. máj. 1. 09:24
 3/5 bedrik válasza:
Évek óta ég a bőr a jobb lábamon térd alatt és mindig csak este, lefekvés után. Ha nem múlik el javaslok egy neurológust.
2023. máj. 1. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ideg sérülés, becsípődés, rosszul ültél/feküdtél. Elég sok minden lehet, ha nem múlik háziorvos és neurológus.
2023. máj. 1. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Másnapra teljesen elmúlt. Doki szerint izomgörcs, bár nem húztam meg.
2023. máj. 3. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!