Mi lehet a bajom? Vagy talán ez nem is betegség?
Figyelt kérdés
Szerda óta ez van. Elmentem az iskolába. Amikor tízóraiztunk, a semmiből rám jött a hányinger, de nem ment semmi. Csütörtökön megismétlődött (de akkor meg se próbáltam) . Pénteken ugyanígy. És észre vettem, hogy én soha nem vagyok nyugodt, folyton feszült vagyok. Ma reggel is megismétlődött. Szóval nem jön egyszer se semmi, csak ikrendezek és ennyi (másszóval öklendezek). Nem mentem orvoshoz, mert nem tartom olyan nagy bajnak. Szerintetek mi lehet ez?2023. ápr. 29. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Beteg vagy (valami bajod van)
Nem vagy beteg...
2 szavazat
1/3 Zcom09 

válasza:

A sok stressz és feszültség mindenkire ilyen hatással van. A hányinger, hasfájás, fejfájás, szédülés gyakori tünetek.
2/3 Senior Séf 

válasza:

Pedig menj dokihoz, mert az állandósult stressz csúnya dolgokat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!