Mi lehet ez a folyamatos éhségérzet?
Tavaly augusztusban kezdődtek a tüneteim. Indokolatlanul a nap bármely pontján hirtelen nagyon éhes lettem. De annyira, hogy remegtem, elgyengültem teljesen. Mindenféle vérvizsgálatot csináltattam, minden negatív lett. Február környékére viszont eléggé gyakran kezdett fájni a hasam is, és sok esetben ez a gyomorfájás csak éves után javult. Ekkor csináltam egy Helicobacter tesztet, ami pozitív lett. Kaptam antibiotikumos kezelést 10 napig, majd két hónapig Helides-t. Most, 2 hónap után a Helicobacter teszt negatív, a gyomorfájás is eltűnt, viszont még mindig, főként este és éjszaka érzem ezt a fura érzést a gyomromban, amit nem tudnék fájdalomnak nevezni, inkább, mint amikor éhes a gyomrod és várod, hogy egy gyomorkorgás kicsit enyhítse, de ez nem történik meg és folyamatosan abban az állapotban marad. Ilyenkor görcsös is az egész gyomrom. Vajon ez még mindig a Helicobacter hatása? Vérkép tökéletes. Holnap ismét veletek vért, ránézek az inzulinra is, de augusztusban az is jó volt. Tükrözést nem csináltak, 3 orvosnál is voltam és amikor rákérdeztem a gyomorfekélyre, kb. kinevettek. Már nagyon elkeserítő ez az egész..
25 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!