Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a folyamatos...

Mi lehet ez a folyamatos éhségérzet?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztusban kezdődtek a tüneteim. Indokolatlanul a nap bármely pontján hirtelen nagyon éhes lettem. De annyira, hogy remegtem, elgyengültem teljesen. Mindenféle vérvizsgálatot csináltattam, minden negatív lett. Február környékére viszont eléggé gyakran kezdett fájni a hasam is, és sok esetben ez a gyomorfájás csak éves után javult. Ekkor csináltam egy Helicobacter tesztet, ami pozitív lett. Kaptam antibiotikumos kezelést 10 napig, majd két hónapig Helides-t. Most, 2 hónap után a Helicobacter teszt negatív, a gyomorfájás is eltűnt, viszont még mindig, főként este és éjszaka érzem ezt a fura érzést a gyomromban, amit nem tudnék fájdalomnak nevezni, inkább, mint amikor éhes a gyomrod és várod, hogy egy gyomorkorgás kicsit enyhítse, de ez nem történik meg és folyamatosan abban az állapotban marad. Ilyenkor görcsös is az egész gyomrom. Vajon ez még mindig a Helicobacter hatása? Vérkép tökéletes. Holnap ismét veletek vért, ránézek az inzulinra is, de augusztusban az is jó volt. Tükrözést nem csináltak, 3 orvosnál is voltam és amikor rákérdeztem a gyomorfekélyre, kb. kinevettek. Már nagyon elkeserítő ez az egész..

25 éves lány vagyok.

2023. ápr. 25. 22:39
 1/5 A kérdező kommentje:
*vetetek
2023. ápr. 25. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok a savad?
2023. ápr. 25. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Szinte soha nem érzek égető érzést pl.a nyelőcsövemben, néha éjszaka próbálkozok savcsökkentő gyógyszerekkel is. Van, amikor enyhíti, van amikor kb. semmi nem történik.
2023. ápr. 25. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Tükrözést miert nem csinaltak?
2023. ápr. 25. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek gondolják. Annyit mondtak, hogy a Helicobacter miatt kialakult egy krónikus gyomorgyulladás és ezek tipikusan annak a tünetei. De nem tudom, hogy mennyire normális, hogy éjszaka 1-kor annyira éhes vagyok, hogy nem tudok belealudni..
2023. ápr. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!