Akinek volt már epeköve mik voltak a tünetei?
Én a gyomromnál (bal oldalon) éreztem görcsöket, illetve mindig úgy kezdődött, hogy majd beszakadt a derekam/hátam.
Ilyenkor semmi görcsoldó nem használt, nem volt jó se ülni, se állni, se feküdni.
elviselhetetlen fájdalom, sehogy se jó, semmi se hat, SEMMI, 3-4 órás folyamatos brutál erős görcs, heves izzadás a fájdalom miatt, már már elvesztettem az emberi létem: itt ilyenekre gondolok, hogy wc után nem érdekelt hogy kezet mossak, (oké ez hülyén hangzik, de komolyan mondom) csak a fájdalomtól remegve feküdtem/álltam/ültem, sehogy se tudtam megmaradni... De ez csak az én emlékem.... amint lehetőségem adódott, és felszabadult egy hely a várólistán, ki is vetettem az epehólyagom...
Bocsi, kicsit undorító, de leírtam őszintén, én így éltem meg, borzasztó volt. 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!