Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kaphattam el valamilyen nemi...

Kaphattam el valamilyen nemi vagy más betegséget/fertőzést?

Figyelt kérdés
Egy bárban dolgozom, és a nap végén nekünk kell kitakarítani a mosdókat egy ronggyal, kesztyűt nem biztosítanak, én pedig elfelejtettem elrakni a táskámba, szóval szabad kézzel törölgettem a piszárokat meg a wc-ket. A kezemen kisebb sebek voltak, mert megvágta a törött pohár. A piszoáron fura, narancssárgás/barnás színű vizelet volt rászáradva, és én nem tartom kizártnak, hogy véres is lehetett. A wc-ből pedig hányásmaradékokat törölgettem ki. Lehet, hogy hülyeség azon aggódni, hogy így elkaphattam valami féle nemi vagy bármilyen más betegséget, de szeretném tudni, hogy egyáltalán így lehetséges-e, hogy bármi ilyesminek a veszélye fent álljon, és, hogy érdemes lenne-e elmennem kivizsgáltatni vagy vigyázni azzal, hogy megcsókolom-e a párom vagy, hogy lefekszem-e vele, nehogy átadjak neki valamilyen nemi betegséget vagy bacit vagy kórokozót. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. ápr. 24. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Aktiv herpeszes bôrelvàltozàstòl az ûlôkére kent vàladékban 4 òràn àt is fertôzhet a virùs, ha sérûlt bôrrel hozzàérsz! A PHV szintén tovàbbadhatò bôrfelûletek közvetett érintkezésével. A Trichomonas nevû egysejtû élôsködô, szintén nemi betegség (trichomoniasis) okozòja, a WC ûlôdeszkàjàra kenve 45 percig is tùlélhet. Ha ez alatt megfelelô helyre jut, fertôzhet.
2023. ápr. 24. 05:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Reméljük hypós vízzel törölgettél.
2023. ápr. 24. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazából nem árt ha elmész orvoshoz mert a wc sem a leghigiénikusabb (pláne ha kesztyű nélkül takarítod, sebekkel a kezeden) de így, hogy ennyi mindenhez hozzáértél rosszabb. Nem feltétlen nemi betegségek miatt, akár a hanyasban valamilyen kórokozó vagy önmagában a wc-ben.

Rettentő felelőtlenség egyébként nem biztosítani kesztyűt ilyen feladathoz.

2023. ápr. 24. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!