Mi fog történni az első gasztroenterológia konzultáción?
SZia kérdező!
Régi kérdés, de hasonló gonddal küzdök, mint te - nyálkás széklet, vagy nyálka magában - holnap megyek, de már most félek. Neked mi volt, jobban vagy azóta?
Szia. Vastagbélgyulladásom volt. Meg is kellett tükrözni,hogy kizárják a nagy bajokat.
Azóta elhagytam a glutént, laktózt,a gyulladás megszűnt, de sajnos élethosszig tartó önkontrollt es odafigyelést igényel ez a dolog most már nálam. A tükrözés borzalmas volt, szivem szerint soha többet nem vállalnám, de párévente kelleni fog :/
Neked mit mondtak?
Köszi, hogy visszaírtál!
Nagyon sajnálom, de "legalább" nem a fekélyes fajtát találták, hanem valami ételektől hajlamos begyulladni a hasad?
Én tegnap voltam konzultáción, vittem egy rakat leletet, amiket eddig magánban végig zongoráztam:
teljes vérkép, UH, intolerancia, proktológiai visgálat.. Nem tudom, hogy ezek neked már mutattak-e eleve valami bajt?
Nekem ezek alapján, meg az elmondottak szerint nem javasolt tükrözést a doktor, mert nem olyan jellegűek a tünetek, inkább stressz/IBS-nek tűnik.
Egyedül egy széklet crp-re küld még el, de ha az is negatív, nem tükrözne és beigazolódik, hogy idegi alapú, vagy valami a bélflórám szedte szét.
Nagyon remélem, hogy igaza lesz, és nem lesz jele ilyesminek. Jövő hétre foglalok rá időpontot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!