Lassan 1 éve nem múló seb fejbőröm, mi lehet?
Több hónapja, szinte már 1 éve van egy sebszerűség a fejbőrömön és sehogy nem mutatja jelét a gyógyulásnak. Néha igaz lekaparom de van amikor meghagyom hónapokra és akkor se sőt néha úgy érzem, hogy mintha megduzzadna vagy nem tudom, nagyobb lesz a seb. Pirosas apró seb. Mi lehet ez? Azért se voltam még megnézetni, mert egyszerűen nem volt időm se meg úgy voltam vele hátha helyre jön és elmúlik de azóta se történt meg és csak vártam inkább. Lehet valami komolyabb vagy csak egy egyszerű seb ami valamiért nem akar begyógyulni 1 év alatt se? Képen próbáltam fotózni de sajnos zoomolni nem igen tud a telóm de csak nagyjából akartam mutatni hogy milyen is kb. Hátha valaki le tudja szűrni mi lehet, vagy bárkinek volt e hasonló.
Kép: [link]
A pirosas pont az de elég homályos sajnos.
Bőrgyógyász. Ez alapján a kép alapján akármi lehet: vulkán, meteor, fekete lyuk, bármi.
Amúgy nem érdemes szórakozni ezekkel, mert jobb esetben mondjuk egy basalióma, rossz esetben egy melanoma is lehet, ami potenciálisan halálos.
van egy betegség ami "pikkelysömör" néven a fejbőrt támadja meg.
"elakad a sebben a fésű és fehéren hámlik".
(A béta-blokkoló is okozhatja a pikkelysömört.)
kis seb kezdődik, ami egész nagyra megnő az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!