Ha valaki 16 évesen első tipusu cukorbeteg lett de tartja a diétát, sportol stb. Kb hány éves kort élhet meg? Mire számithat család, munka terén.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 15:22
1/6 anonim válasza:
annyi ideig, mintha simán meghalna öregen
2/6 anonim válasza:
Egyes típusú, nem első. Ha figyel a vércukorszintjére akkor még jobban is jár, mint egy amúgy egészségesnek tartott ember aki nem sportol és esetleg el is hízik.
3/6 anonim válasza:
100
Viccen kívül, mennyi cukorbeteg van akik minimum 70 évig elélnek? Rengeteg.
4/6 anonim válasza:
Anyukám nagyjbátyja 55évig volt cukorbeteg,82évesen halt meg. Nyugi nem fogsz hamarabb meghalni azért mert cukros vagy 😏
5/6 anonim válasza:
7 éves korom óta 1-es típusú cukorbeteg vagyok , most 16 évesen még élek és az doki annyit mondott , hogy ha oda figyelek magamra és úgy kezelem a betegségem ahogyan kell akkor nem befolyásol semmit sem .
8 éves korom óta tornász vagyok , illetve mellete hip-hop táncra járok , plusz futok rendszeresen .
6/6 anonim válasza:
Én 5 éves korom óta vagyok egyes típusú cukorbeteg, jelenleg 23 éves, nagyon változatos életet élek, bulizok, időnként sok fizikai munkát is végzek. Diétát nagyjából tartom, ami azt jelenti, hogy sokszor több CH-t eszek, nem azonos időben, nem reggelizek, a Hb1Ac értékem 7 alatti szokott lenni, kicsi a variabilitás(ingadozás), de ehhez sok vércukormérés, és szenzor szűkséges, ha még nincs 780G-s pumpád szenzorral, minél előbb próbáld meg elintézni hogy legyen, az magától adagolja a korrekciós inzulint, és magától veszi el, ha úgy érzékeli, hogy lefele megy a vércukrod. Szerintem az egyik legnagyobb "könnyítés" a cukorbetegség kapcsán. Diabetológusom 78(?) éves, és szintén 1-es típusú cukorbeteg, úgy gondolom ez mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!