Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kellene gyógytornázzak enyhe...

Kellene gyógytornázzak enyhe gerincferdülés miatt? 16/l

Figyelt kérdés

Még egy éve a védőnő mondta a sulis vizsgálaton hogy gerincferdülésem van és hogy nagyon gyengék a hátizmaim. Adott egy lapot amin rajta volt 25 gyakorlat és azt kellett volna csináljam minden nap+eljárni gyógytornára. De nem gondoltam h ez problema ezert nem csinaltam semmit.Most h a csaladban tobb embert is erintett a scoliosis és kiderult h az enyhe gerincferdülés nem is mindig olyan enyhe(rontgenen kicsit azert jobban latni)félek h nekem is rosszabb lett, bár az egyik ismerosomnek 20 fokos es azt mondtak h az enyem nem latszik annyira mint neki,igy akkor mondjuk ilyen 10 es 20 fok kozott lehet,tehat akkor nem is biztos h kéne gyogytorna? Anya egyenesnek latja a gerincem, nem lehet h magátol elmult?

Koszi a valaszokat:)

(Ja es az egyik csipom 1 cmvel nagyobb a masiknal, ezt még az orvos mondta)

2023. ápr. 10. 17:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Esetleg arra gondoltunk h elmegyünk a semmelweis ortopéd klinikájára, oda bárki mehet? (Ugy ertem nem kell ahhoz Pesti legyél?) Illetve ott is ilyen hosszu a várakozás?

Ha ez sem jon ossze akkor tenyleg a magán marad, csak ott egy konzultáció 30-40ezer ft, ahogy az elozo valaszolo is irta nagyon drága

2023. ápr. 22. 09:46
 22/22 qkker1 ***** válasza:
Felhívod, és megmondják, de jó eséllyel körzete van, nem mehetsz mindenhonnan.
2023. ápr. 22. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!