Van itt orvos, vagy orvosin tanuló személy?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem az eredményre napokat várni. Ha küldök az MRIről egy képet, akkor meg tudnád mondani, hogy van-e tumor, vagy se? Sella MRIről van szó2023. ápr. 6. 14:53
1/8 anonim válasza:
Az ugye meg van, hogy egy MRI kieertekelese hozzá értő szakember dolga? Dr. Aztmondokamitakarok a GYIK-rol nem kellene hogy hozza szóljon.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom. De nincs kedvem 3 4 munkanapot várni, hátha valaki ránéz egy kettő random képre.
2023. ápr. 6. 15:12
3/8 anonim válasza:
Aha. Na tegyük fel ránéz valaki es azt mondja, szerinte rosszindulatú tumor. Elbaxxa az egész hétvégédet. Aztán kiderul az orvosnál, aki valóban hozzá értő, hogy a világon semmi nincs rajta, ami aggodalomra adna okot, Dr. Aztmondokamitakarok csak szórakozott. Vagy fordítva. Várd meg az orvosod.
4/8 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú nem lehet.
2023. ápr. 6. 15:30
5/8 anonim válasza:
Akkor mi a kerdes, miert nem tudod azt a par napot kivarni?
6/8 anonim válasza:
Itt mindenki orvos, nem tudtad? A politika topicban meg mindenki politológus meg biztonságpolitikai szakértő. Attól függ mihez kell hozzá szólni.
7/8 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy egy orvostanhallgató vagy random orvos, aki nem radiológus, az nem tud egy sella MR-t kiértékelni?….
8/8 anonim válasza:
Hetesnek teljesen igaza van. Háziorvos vagyok, életemben nem láttam még sella MR-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!