Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet nagyon véres a...

Mitől lehet nagyon véres a széklet?

Figyelt kérdés
2 napja mikor kakilok nagyon véres utána a wc papír. Élénk piros vér, de nem csak kevés, olyan mintha konkrétan csak vért kakiltam volna. Menstruálok, ilyenkor iszonyúan fáj a hasam, és hasmenésszerű tünetek, puffadás kíséri. Orvoshoz csak Húsvét után tudok menni. De nagyon ijesztő volt a sok vér. Ma is és tegnap is. Valakinek volt már ilyen? Elmegyek addig is a gytárba veszek aranyér kúpot. Ez lehet az?

2023. ápr. 6. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy így mondom, de láttatlanul ne dugdoss inkább semmit a fenekedbe. Lehet, hogy csak rontasz rajta.

Nylván valami sérülés van a végbélben, lehet, hogy gyulladt aranyért durrant be, de az is, hogy csak valami sérülés. Ne aggódj, biztosan javul az állapotod már ebben a pár napban is, de ha hosszútávon fennáll ez, érdemes szakemberrel megnézetni.

2023. ápr. 6. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten az ánusznál van valami aranyeres sérülés, az fáj, csíp is, de ha vastagbél hurut van, attól az egész alhas fáj.
2023. ápr. 6. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, fáj egyébként, főleg törlésnél, de nem tudom belső aranyér e mert kívül nem látszik semmi, remélem nem vastagbélrák vagy ilyesmi
2023. ápr. 6. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha piros a wc papir es elenkpiros a ver, akkor belso aranyer vagy sima vegbelrepedes a gyanusitott, mert lentrol jon a ver, mivel piros=nem volt ideje megalvadni. A rakra utalo verzesek tobbnyire feljebbrol jonnek, ezert is nem elenkpirosak: volt idejuk megalvadni, igy inkabb sotetek, sot feketere szinezik a szekletet. Erolkodtel kakilas kozben? En nem megis volt, spontan elmult anno de sokaig tartott, ugy fel ev lehetett.

Ki kellene zarni a vegbelrepedesen es aranyeren kivul minden mast, es ez kolonoszkopiaval tortenik, amihez kerhetsz altatast. Elso korben proktologust javaslok.

2023. ápr. 7. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: azert fontos, mert nalad van egy nyilt, verzo seb ott, ahol mindenfele bacik jonnek-mennek, es azoknak semmi keresnivalojuk a veredben. Szoval orvos, addig is kakilas utan alapos mosakodas es en a vegbelnyilasomat fertotlenitenem is, erre en az alkoholos kendoket hasznaltam, 70 vagy 75 fokos kezfertotlenito gelt
2023. ápr. 7. 08:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!🙏 Husvet utan megyek dokihoz
2023. ápr. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!