Gyakori gyomorkorgás,kutyorgás?Étkezés után is.
Figyelt kérdés
Egy kis ideje fennál az a dolog,hogy étkezés után is ilyen folyamatos gyomortáji morgó hangokat ad ki a gyomrom.Semmilyen más tünetem nincs azon kivül,hogy egy kicsit ritkább a székletem állaga.
Ami nem vizes vagy amikor hasmenése van valakinek,de a keményebbnél lágyabb vagy ritkább. Fájdalmam nincs sehol.
Valaki tudna valamilyen tanácsot adni mert eléggé kétségbe vagyok esve.Bárki akinek volt ilyen problémája.Rettentően stresszes is vagyok az elmúlt években nemtudom ez mennyire függhet össze.Valamilyen gyógyszer bármi létezik erre?
2023. ápr. 6. 08:46
1/7 anonim válasza:
Étkezés után bélhangok lehetnek. Gyakran okozza a stressz is, de SIBO vagy intolerancia is okozhatja :)
3/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves második válaszoló 26 éves férfi vagyok :) Sebaj
2023. ápr. 6. 09:26
4/7 A kérdező kommentje:
Eddigi életem során akármennyit ehettem és akármit soha egyik étkezés után sem voltak ilyen hangok . Esetleg ilyen gyomortáji értkezési vagy emésztési dolgokra van valami gyógyszer?
2023. ápr. 6. 09:29
6/7 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg akinek volt ilyen tünete tudna valamit tanácsolni ? Nagyon hálás lennék
2023. ápr. 6. 10:36
7/7 anonim válasza:
A babáson kívül mindegyik én voltam. Van ilyen tünetem évek óta még nem jártam a végére. Online gasztroenterológus azt mondja, hogy SIBO vagy intolerancia az oka, mivel hasi UH vékonybél mérsékelt meteorismusát szokta mutatni. Kilégzési tesztek megmondják. Szerintem stresszes időszakban rosszabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!