Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez valami vírus? Vagy...

Lehet ez valami vírus? Vagy komolyabb? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok.Múlt hét szerda óta érzek enyhe puffadást a gyomrom körül, tompa fájdalmat a gyomorszájnál, néha szúrkál a gyomromnál bal oldalt, egész nap morog a hasam, fokozottabb a gázképződés. Székletem rendben. Múlthét előtti vasárnap étteremben ettem lazacot, kedden megjött a menstruáció bevettem 2 nospat, algoflexet. A tüneteim ezután kezdődtek. Az étkezésem évek óta rendszertelen, van hogy napközben alig eszek csak este, stresszes is vagyok. Savasságot nem érzek sehol, nyelőcsövemben sem, megfázva nem vagyok, lázam nincs. Csak ez az 5 napja tartó enyhe gyomorfájás, néha pár mpig tartó görcs aggaszt. De nem folyamatosak a tüneteim, és nem erősek.
2023. ápr. 3. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Az említett tünetek hátterében lehet egy egyszerű emésztési probléma, mint például ételintolerancia, irritábilis bél szindróma vagy stressz. Az is lehet, hogy a lazacot vagy az étteremben fogyasztott más ételeket nem bírta megemészteni a szervezeted, és ez okozza a tüneteket. A hasi fájdalom és puffadás sok más betegség tünete is lehet, így ha a tüneteid továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, érdemes felkeresned egy orvost, hogy kiderítsék a pontos okát.
2023. ápr. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!