A fuvezesnek mik a mellekhatasai? Lehetseges,hogy valaki peldaul elalszik tole?
Figyelt kérdés
Nem orult modjara,de minimalis szinten szeretnem kiprobalni, de annyi mindent olvasni, lehet a fele se hiteles. Legjobb a szemelyes tapasztalat. Kerdes, mivel nekem alacosny a vernyomaso, eselyes,hogy siman bealszok csak tole? Mire szamitsak?2023. márc. 27. 10:21
1/7 anonim válasza:
pánikrohamot kapsz, berosszulsz, hányás remegés szédülés stb stb
Aztán utána könnyen előjöhetnek mentális betegségek köztük a pánikbetegség, kéynszerbetegség, skizofrénia aminek az előfordulási esélye nagyon sokszorosára növekszik
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a hasznos infot. Sajat tapasztalatbol?
2023. márc. 27. 10:55
3/7 anonim válasza:
Kipróbálástól még nem lesz bajod. Egyébként szerintem szart sem ér, de ez én is úgy tudtam meg, hogy kipróbáltam... :D
A hatása többféle lehet, én főleg csak simán ellazultam tőle, vagy röhögtem. Alkohollal TILOS kombinálni, ha nem akarsz nagyon szarul lenni.
4/7 anonim válasza:
+ Megváltozik az érzékelés, összefolyhatnak a dolgok, különböző mértékben.
+ Arra figyelj, hogy legyen 2-3 józan srác is a társaságban, ha esetleg hülyeséget akarnál csinálni, lefogjanak.
5/7 anonim válasza:
Meg hogy bevigyenek a pszichiatriara egy panik roham eseten
6/7 anonim válasza:
Én nélküle is el tudok aludni minden nap.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a velemenyeket
2023. márc. 28. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!