Hogyan legyek lázas beteg?
A torkom eléggé fáj, és ha ásitok, vagy köhögök akkor a tüdom is egy kicsit. Szüleim mára csak egy szülői igazolást adtak, mondván, jobban leszel holnapra. A hetre kéne csak egy orvosi igazolás, ennyi
Olyanokat keruljuk, hogy "orulj hogy egeszseges vagy" stb... Koszonommm
Anyum csak lazzal nem engedne suliba :)
2.-
Az orvos egy full masik varosban van igy ez nem lehetseges :( (ezert jo falun elni)
Megint meg akarunk úszni valamit?
Kár, hogy ide kopott ki az emberek gerince... Sajnos gerincproblémáid lehetnek, és agyi is, ha az egészségeddel játszol
Engem bármikor kiírtak a szüleim ha nem éreztem jól magam. Lázam nekem is ritkán van. Covidot is láz nèlkül szenvedtem végig. A közérzeted kéne nézni a szüleidnek betegség esetén.
Persze csak ha meg akarsz úszni egy dolgozatot akkor tárgytalan amot írtam. Akkor a hőmérő manipulálása működhet.
6-
Nem dolgozatról van szó, sőt én inkább tanulok dogára
A közérzetem meg elegge a beka segge alatt van, faj a torkom, néha meg a tüdom is ha elköhintem magamat vagy valami
Nyisd ki az ablakot, gondolom most nálatok is esik az eső és hidegebb van, majd vetkőzz le meztelenre, és maradj úgy tetszőleges ideig.
A másik megoldás lámpához tartani a hőmérőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!