Hajfesték szagától lehet délután óta tartó, enyhe nehézlégzéssel járó köhögés?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy festettem a hajam, hogy végig be volt csukva a fürdőszoba ajtó. Ablak nincs a fürdőszobában, csak ilyen ventilátoros szagelszívó. Kb 45 percig voltam így és miután lemostam a hajam, nemsokára rá elkezdtem köhögni. Már régóta festem a hajam, nem volt még ilyen, igaz, nem szoktam becsukni az ajtót.2023. márc. 26. 19:53
1/5 anonim válasza:
Lehet. És nem biztos, hogy csak a szagára vagy allergiás.
Fordulj orvoshoz, csináljanak allergia tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
1: Szerinted lehetek allergiás rá? Eddig is ilyen hajfestéket használtam, idáig nem volt gond vele. :(
2023. márc. 26. 20:20
3/5 anonim válasza:
Szia! Az ammòdium-perszulfàt gyakran sùlyos esetekben légzési nehézségeket, arcduzzanatot is okozott, ezért a gyàrtò cégek tôrekednek az ammònia mentes hajfestéket elôàllitàsàra. A probléma azonban ezzel nem oldòdott meg, ma jellemzôen a PPD és PTD okozza a legtöbb allergiàs panaszt. A hajfestékek hasznàlatuk soràn ritkàn sùlyos allergiàs tûnetek arc, szemhély duzzanat, légzési nehezitettség is felléphet.
4/5 anonim válasza:
2023 nyár ota megvaltoztak a Tescoban , dm-ben, Lidlben kaphato hajfestekek, mindegyik!
1. Mindegyikkel voroses marad az ősz hajtovem!
2. Amikor a haj egészére kenem, a friss levegon kell kozben allnom, hogy ne legyek rosszul!
Eddig tokeletesen befogta mindegyik markaju es nem voltam rosszul sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nem sajátmárkás termék amit használok, hanem "márkás" termék, de lehet, ennek is megváltozott az összetétele(?) . Akkor pár napig köhögtem utána, azóta pedig nem próbáltam zárt szobában hajat festeni, csak szellőztethető helyiségben.
febr. 17. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!