Vezethetett tüdőrákhoz, a négy évvel ezelőtti füstmérgezés?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, és múlthéten tüdőrákot diagnosztizáltak. Eléggé lesúlytott a hír, főleg, hogy egészségesen élek. 19évesen fél évig dohányoztam, napi max 10szálat, de teljesen leszoktam. Négy évvel ezelőtt egy tűzesetben a füstmérgezés következtében néhány másodpercre eszméletem veszítettem, de szerencsére kimentettek, és csak egyetlen napig voltam akkor kórházban.2023. márc. 21. 07:43
11/19 Senior Séf válasza:
Ez idejétmúlt koncepció, kedves utolsó. Viszont hiba lenne azt hinni, hogy a bolti vackok miatti bélrendszeri diszfunkció csupán a béltraktusban okoz kóros elváltozásokat. A mentális betegségek teljes tárháza mellett MINDEN autoimmun és rákos megbetegedésben szerepet kap.
12/19 anonim válasza:
11
atereszto belszindroma ez is
13/19 anonim válasza:
Bocsi, de szerintetek mennyire ízleses itt vitatkoznotok ezen?
Most komolyan. Vitázzatok privátban vagy keressétek meg egymast a közösséginoldalak valamelyikén. De ne ennek a fiúnak a kérdese alatt, aki a világ egyik legszörnyűbb betegségével talàlta szembe magàt...semmi empàtia nincs bennetek. Húzzatok innen
14/19 Senior Séf válasza:
Már megbocsáss, kedves utolsó, de valami/valaki ellen úgy tudod eredményesen felvenni a harcot, hogy ha minél többet tudsz róla. Amiket itt elmondtam, kérdező a dokiktól nem fogja hallani. A bélrendszeri diszfunkció nem olyan, hogy kiírnak rá valami kapszulát, vagy bármit. Az orvosi protokollban nem nincs is jelen. Kőkeményen bele kell feküdni, és átformálni az egész életvitelt, ami ide vezetett. Baszhatod a gyógyszert, ha közben ugyanúgy táplálod a betegséget kiváltó folyamatokat.
15/19 anonim válasza:
14
igen csak hogy lehet a skizofrenia, az inygyulladas, a fogszuvasodas, a korombenoves, a fitymaszukulet mind atereszto belszindroma?
16/19 anonim válasza:
Olvass utána, mimindent okozhat.
17/19 anonim válasza:
16
nem kell atolvasnom, Senior Sef evek ota itt kolbaszolja az atereszto belszindromat mar latom, hogy kb. hulyeseg.
18/19 Senior Séf válasza:
Igen, évek óta tépem a számat, és kiba5zottul örülök, hogy végre a neten is megjelent, és bárki utánanézhet. Ezek 2015-ös kutatási eredmények, és legfőképpen Terry Wahlsnek köszönhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!