Tüdőrákom lenne?
Azzal kezdem hogy eléggé hipochonder vagyok sajnos.
Nos vagy 3 hónapja van egy fura érzés a tüdőmben és a gégémben. Amikor mély levegőt veszek vagy köhögök belenyilal a tüdőmbe és a gégémben köhögési inger keletkezik.
Sajnos napi szinten van légszomjam, olyan, mintha nem tudnék egy jó kielégítő mély levegőt venni. Állítólag ez a stressztől van.
Néha köhögési ingerem lesz. Illetve ez a fura érzés a tüdőmben és gégénben főleg akkor jön elő amikor éjjel felébredek, főleg akkor szoktak érezni.
Elégge stresszes ember vagyok.
Plusz az ágy amin alszom eléggé rossz kinőségű (nemsokára cserélem). ha nálam alszik a barátom vagy barátaim reggel mindig panaszkodnak hogy fáj mindenük. Nekem js sokat fáj tőle a nyakam és a vállam.
Nagyon hamar ki szoktam fulladni,bár az lehet csak attól van hogy jelenleg semmit sem sportolok és sokat híztam az elmúlt 2 évben.
Ja és pajzsmirigy problémám van.
Teljesen be vagyok pánikolva,már tüdőszűrésre sem merek elmenni és attól félek hogy kínok között fogok meghalni :(
Mit gondoltok mi lehet ez?
25N
Igazából szörnyen stresszes vagyok. Éjjel-nappal stresszelek.
Anyukám szokta mondani hogy egyszer a stressz miatt fog kialakulni valami komoly betegségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!