Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor urul ki a mereg a...

Mikor urul ki a mereg a szervezetbol?

Figyelt kérdés
Volt egy serulesem amit flexagillel kezeltem. 5 heten keresztul minden nap kb 20 szor kentem be a duzzanatomat, ezalatt kb 300 grammot hasznaltam el. Napi 4 hasznalat a megengedett. A fekete nadalyto gyoker amugy is mergezo hatasu, ezt kesobb tudtam meg.Mar tobb mint ket hete abbahagytam, de a mergezes tuneteit meg mindig erzem. Mellkasi fajdalom, hasfajas, nehezlegzes. Ma voltam ultrahangon, majgyulladas es majdaganatot is eszre vettek. Mikor urul ki a mereg a szervezetbol?
2023. márc. 17. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Hát ha valaki rákkal akar öngyilkos lenni, az aztán egy abszolút őrült módszert választ...

Kedves Kérdező, sajnos az ilyen tartós mérgezések hosszú hetekig, hónapokig is tarthatnak, amennyir én tudom. Jobbulást!

2023. márc. 17. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Megittad, hogy (szerinted) mergezesed lett tole? Kulsoleg hasznalva 5 het alatt kizart hogy ilyen hatasa lenne.

Mit ir a UH vizsgalat eredmenye pontosan? Ne azt ird amit te gondolsz bele, hanem ami le van irva.

2023. márc. 17. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. szept. 20. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Még élek de nem sok maradt hátra. A belso szerveim károsodtak.
2023. szept. 21. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:
3. Szemembe kerult minden reggel ahogy a homlokomrol izzadtam le. Minden reggel csipte a szemem.
2023. szept. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!