Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit jelent a vérképen a...

Mit jelent a vérképen a glükóz 7.8?

Figyelt kérdés

Párom volt vérvételen, éhomi. Glükóz volt csillagozva hogy 7.8

Háziorvos annyit mondott nem vészes kevesebb édességet egyen.

2023. márc. 17. 08:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most direkt vissza néztünk egy régebbi vérképet és érdekes módon ott is magasabb ez a glükóz 2006os vérkép 7,4es
2023. márc. 17. 08:38
 12/15 A kérdező kommentje:
10. Miért írnám provokációnak nem ismerem ezt a betegséget
2023. márc. 17. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Ahhoz képest, hogy nem ismered, eléggé elbagatellizálod. 10 év múlva visszatérünk a kérdésre, hogy miket okozott, hogy nem érdekelte egyikőtöket sem, hogy nem tortát kellett volna vacsizni.
2023. márc. 17. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Az elmúlt két hétben, háromszor vettek tőlem vért, kifejezetten utálom az édességet, nem is szoktam fogyasztani. (tudom, hogy nem feltétlen számít ez) Első alkalommal tökéletes vérkép, második alkalommal megemelkedett glükóz, harmadik alkalommal, szintén minden tökéletes. Ujjamból is mérték külön, az is jó lett, többször.

De persze ez csak az én esetem, de simán lehet, hogy csak egyszeri alkalom volt, ilyen magas. Ha több vérvétel után is maradandó az eredmény, szerintem akkor kell igazán foglalkozni vele.

Amúgy 20 éves vagyok, teljesen egészséges életmóddal, szóval még gyanúja sem merült fel, hogy gondot okozna a megemelkedett érték, főleg, hogy később újra tökéletes lett.

2023. márc. 17. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Pár év alatt tönkreteszi a szervezetét a cukorbetegség, nem véletlenül nevezik csendes gyilkosnak.

Keressetek fel diabetológust vagy egy cukorbetegekkel foglalkozó központot (van ilyen magánellátás), mert abszolút nem játék.

2023. márc. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!