Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet vér a vizeletemben?

Mitől lehet vér a vizeletemben?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva megyek ultrahangra, de addig már az őrületbe kérhetem magam. Preventív kivizsgalason voltam, ahol a vizeletben vert talaltak (szabad szemmel nem látható) lehet ez az miatt, hogy eros hüvelyi fertozesem volt akkor épp, gomba, 2 napja hasznaltam ra kúpot is… lehet ez miatt? Megyek vissza 2 hét múlva, és ultrahangra is. Pár hónapja voltam hasi ultrahangon ahol a doki annyit mondott a vese uregemben van egy minimalis tagulat, de szerinte attól, hogy sokáig bent tartottam a vizeletet (teli hugyholyaggal kellett menni, es már tényleg sírni tudtam volna annyira kellett pisilnem) es hogy attól tagult ki az uregrendszerem. De most jött ez a Veres vizelet dolog, es eléggé felek. Mostanaban sokat fajnak a labaim, nincsenek megdagadva, csak egyszerűen fajnak, de már lehet a stressztol mert ez kb azóta erosodott hogy ez kiderült… a verkepem teljesen rendben, ott vettek vert a vese funkciokra is.
2023. márc. 11. 18:30
 1/2 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok, egy hónapja voltam kb beteg, akkor ereztem nagyon az izuleteim, akkor elmultak, most újra elojottek.
2023. márc. 11. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem látható, de laborban kimutatható vér, általában nem jelez súlyos problémát. Nekem is volt, javarészt vesehomok van mindenkiben ami apró sérülést okozhat, ez már elég, Vagy egy sima felfázás is. Sokszor meg se találják, de a vesehomok jellemző. sok folyadékot kell inniA lényeg 99% hogy semmi komoly.
2023. márc. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!