Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek a tunetek utalhatnak...

Ezek a tunetek utalhatnak agyi aneurysmara?

Figyelt kérdés

8 napja faj a fejem, mar reggel ugy kelek. Szedek eros fajdalomcsillapitot es inj is kapok, de nem hasznal. Luktet az egesz agyam ugy erzem, foleg a halantek homlok kornyeken, gyenge vagyok ugy erzem belso lazam is van foleg reggel, egnek a szemeim, a nyakam is be van feszulve, neha hanyingerem is van. Mozgaskor jobban faj ha megpihenek enyhul. Masszazson is voltam kremeket is hasznalok a nyakamra de semmi javulas. Ha levegon vagyok akkoris jobb kicsit.

Neha mar sirhatnekom van ugy faj sokszor beszedulok. Rossz igy foleg hogy 2 eves gyerkocom van.

Volt mar strokom verhigitot is szedek.

Akinek volt aneurysma mik voltak a tunetei?

Koszonom

2023. márc. 11. 16:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Vernyomas 120/80

Elotte 105/70

Sok folyadekot iszok 3 l , vitaminok asvanyi anyagokat is pl

Magnezium kalium e vitamin

2023. márc. 11. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek! Az anaurizma tulajdonképpen a verőerekben kialakuló tágulat, amely az agyi ereket is érintheti. Baj akkor van, amikor az ér megreped. Az anaurizmák hosszú ideig is észrevétlenek lehetnek, és az esetek döntő többségében csak megrepedésükor produkálnak tüneteket.
2023. márc. 11. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Es ezek mar a tunetek koze tartozhatnak, marmint amiket a fentiekben emlitettem…
2023. márc. 11. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor pedig el kell menned EMRI vizsgálatra, ott megfestik az ereket is és ki fog minden derülni!
2023. márc. 11. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!