Betegen lehet vérvételre menni?
Figyelt kérdés
3 nap múlva vervetelre kellene mennem (nőgyógyászati dolgok miatt, hormon vizsgálat stb)
De eléggé megfáztam, fáj a fejem, valószínűleg arcüreggyulladásom van. És nem érzek ízeket sem.
Ilyenkor el lehet menni? Vagy nem javasolt?
2023. márc. 7. 21:00
1/4 anonim 

válasza:

Betegen néhány mért érték eltérhet. Érdemes lenne felhívnom a nőgyógyászt, hogy mit javasol.
2/4 anonim 

válasza:

Üdvözöllek! Maradj otthon! Mond le az időpontot! Kúráld ki magadat! Mielőbbi gyógyúlást kivánok!
3/4 BalazsBence válasza:
Én egyszer megfázva mentem véradásra, és azt mondták egy kis megfázás nem gond, levették a vért. Ha felhívod előtte, biztos megmondják, hogy el tudsz-e menni vagy sem. Az, hogy te hogy érzed magad, és szeretnél-e inkább otthon maradni, az meg csak tőled függ.
4/4 Ypszilon1980 

válasza:

Hormonoknál nem hiszem, hogy lesz eltérés, egy kis megfázás nem gond, de te érzed milyen mértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!