Csak altatóval tudok aludni. (70 évesen) Azzal viszont elfogadhatóan jól. Van ennek hosszú távon valami egészségkárosító hatása ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 07:04
1/11 anonim válasza:
Hetven évesen már nincs idő hozzászokni és a káros mivolta is évek után jelentkezik. Élj a mának.
2/11 anonim válasza:
El kéne olvasni először is a tájékoztató füzetet amit az altatóhoz adtak. Általában minden gyógyszernek van valami mellékhatása hosszú távon.
3/11 anonim válasza:
Én 60 évesen tartok itt. Kár azt gondolni bárkinek is, hogy erre van igazi megoldás. Végig jártam, tudom.
4/11 A kérdező kommentje:
Imi 1029-nek:
A tájékoztató füzetet mindig elolvasom, de erre vonatkozó információ nincsen.
2023. márc. 8. 08:25
5/11 anonim válasza:
Ne mondd, hogy a betegtájékoztatóban nincsenek feltüntetve a mellékhatások. De a legnagyobb baj az a hozzászokás veszélye. Ugyanakkor mérlegelni kell, hogy a kialvatlanság vagy az altató a veszélyesebb.
6/11 A kérdező kommentje:
A mellékhatások között a "hosszútávú" nem szerepel. Egyébként
a kialvatlanság valóban életkor csökkentő tényező.
2023. márc. 9. 20:40
8/11 A kérdező kommentje:
Imi 1029-nek: Ez nem gyógyszer, hanem altató.
2023. márc. 14. 19:10
9/11 anonim válasza:
És az altató az nem gyógyszer szerinted?
10/11 anonim válasza:
Én is szedek altatót. Most már lassan 2 éve szedek altatót. Pedig még csak 45 éves vagyok. De ha nem veszem be az altatót, akkor nem alszom. Egyébként az altatóval is maximum csak 7 órát alszom. És még ha 7 órát egyben alszok akkor örülhettek is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!