Külső aranyérrel mit lehet tenni?
Kb. 1 hete jelent meg, nagyon félek a műtéttől.
Székelésnél nem fáj, viszont egyébként egésznap érzem.
Rengeteget ülök sajnos ezzel nem tudok mit csinálni.
Vettem reparon kúpot és kenőcsöt de sajnos nem akar múlni.
Olvastam, hogy érdemes jegelni. Kivűl jelent meg több csomó (2-3) és kékül.
Nagyon félek.
Házi orvossal beszéltem: igyak sok vizet, meg a fenti reparon, de nem javul és nagyon félek orvoshoz menni...
#11 te olyan okos lehetsz
Le merem fogadni h 20 évesnél nem vagy több de ha mégis rád nézve nagyon ciki :))
Intelligens emberek gyülekezőhelye ez a gyakori. Kb. 1 hónapja voltam sima sebésznél és természetesen megnézte az aranyerem. Voltam proktológusnál is, pontosan ugyanazt csinálta, mint a sebész.
12-es voltam
#15 intelligens ??? azért vagy 0%-os válaszadó (Y) :)))
Épp ezaz, hogy a sebész nem kezd veled semmit, akkor minek mentél oda, ha utána ugyanúgy elmentél proktológushoz is?
Ennyi erővel menj el a nőgyógyászhoz is, neki is mutasd meg. -.-"
16
Nagyon okos vagy te is. :)) Előbb voltam proktológusoknál (évekkel ezelőtt), most nemrég sebésznél.
16
Egyébként nem mondasz hülyeséget, egy lelkiismeretes orvos észrevesz olyan dolgot is, amit nem lenne kötelessége észrevenni... Egy nőgyógyász hívta fel a figyelmem arra, hogy köldöksérvem van.
Szóval jah, lehet, hogy érdemes nőgyógyászhoz is elmenni a sebészen és a proktológuson kívül. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!