Szédülés, zsibbadás?
Sziasztok.
2 éve kezdődött pontosan (trauma után). Pánikolós hipochonder vagyok. Erősödik a tünet ha nagyon felspanolom magam. 30 éves nő vagyok.
Fül-orr gégészeten, reumatológián, kardiológián, koponya ct-n, 24 órás holtter és vérnyomás mérés történt.
A reumatológián találtak valamit.
Ezt írták a papîrra:
Nyaki gerincen enyhe kyphosis. A csigolyák peremei megnyúltak. A proc. Uncinatusok kihegyzettek. A C VI.-VII. Csigolyák közötti discus dorsalisan szűkebb.
A nyakam sokszor fáj. Mozgatásra főkent.
Ezen kívűl minden leletem jó. Nincs eltérés.
Ez a szédülés van amikor előjön 2-3 hétig is, majd elmúlik és akár hónapokra is eltűnik. Egyszerűen megőrülök már, hogy tehetetlen vagyok és megkeseríti a napokat.
Azt szoktam érezni, hogy hirtelen elkezdek szédülni/zsibbad a fejem (ezt az érzést érzem kb).
Majd ha nem figyelek rá, egyáltalán semmi baj.
Ez tényleg psichés lehet? Vagy a nyakam miatt lehet ez?
Tudom nem orvosok vagytok, de annyi orvosnál jártam már, ennyi pénzt nincs a földön amennyit el lehetne költeni.
Valakinél volt hasonló?
Tornára fogok eljárni.
Köszi ha segítesz.
Szia. Nagyon köszönöm hogy írtál. Ha megnyugszom eltünik a dolog:(
De nagyon rossz.. igaz az életem se túl jó.
Most is, egész idáig csináltam a dolgom alig éreztem. Belebújtam a telefonomba, hogy válaszoljak, már azonnal elkezdtem érezni.
Még amire merek gondolni, az a szemromlás. Nem hordtam a szemüvegem 5 éve (akkor épp hogy rossz volt. 5 cilinderes az egyik a másik 0,5) és most màr érzem hogy hunyorgok néha.
Mindig abban bízok ha valami nagyon komoly gondom lenne, ennyi vizsgálat és évek már kiderült volna ha nagy a baj:(
Köszi hogy írtál! Kitartást neked is!
Sziasztok!
Nagyon rosszul aludtam, éjjel ezen kattogtam, és már azt éreztem álmomban is mennyire szédülök.
Azt érzem néha 1-1 pillanatban lezsibbad a fejem/arcom amikor főleg ideges vagyok.
Szörnyen érzem magam, megkeseríti a pillanataim.
Nem lehet valami érszűkület? Nem fogok meghalni? Pulzoxim mérem amikor azt érzem hogy rossz, és 99.
Elkezd hevesbe dobogni a szívem és a fejemben is érzem a lüktetést. Félek! Folyamatos ez mostmár.
Korábban is azt hiszem ilyen jellegű volt amikor előjött..
Néha remeg a testem/fejem belül. Nem kell sürgösségire menni?
Nagyon rossz az egész így :(
Szia. Nem, dehogy. Ugyanúgy fenáll a panasz. Voltam neurológián, szemészeten, sürgösségin. Mindenhol pszichés gondot mondanak.
Járok pszichológushoz is. Neked mina probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!