Elmenjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma történt kb 2 órája, hogy rosszul lettem. Elkezdett zsibbadni a kezem, nem éreztem az egész bal kezem, levert a víz, szédültem, fájt az egész mellkasom, a szívem majd kiszakadt a helyéről, remegtem, nehezen kaptam levegőt. Kihívták rám a mentőket, akik mire kiértek kb (20-25p) jobban lettem kicsit, az értékeim rendben voltak (vérnyomás, pulzus stb.) , megszáradt a ruhám az izzadtságtól, mert levert ugye a víz. Bevittek a kórházba, ahol bement egy helyre a mentős, kijött és közölte, hogy nincs itt az orvos, 3-4 óra legalább mire jön, nyugodtan menjek haza, de ha akarom megvárhatom. Konkrétan elküldtek ezzel, akkor én se foglalkozzak ezzel? Csak túlreagálom?2023. márc. 3. 21:50
11/12 A kérdező kommentje:
Nem volt halálfélelmem, mert azt hittem jobban leszek, minden ájulás után jobban lettem. Lehet egy 20p után már bepánikoltam, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű mint eddig, de én reménykedtem, hogy jobban leszek, nem az volt bennem, hogy most tuti meghalok. 😅
2023. márc. 6. 14:05
12/12 A kérdező kommentje:
Utána néztem a TIA-nak, igazából én néztem, hogy tudom e mozgatni a számat, mert a sok ájulás után megnéztem a stroke-nak a tüneteit, ezért néztem közben, hogy tudom e mozgatni, semmi ilyen probléma nem volt. 😕
2023. márc. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!