Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol fájhat a jobb herém és...

Mitol fájhat a jobb herém és a lábam? Olyan zavaros az egész.

Figyelt kérdés
Bo két hete tobbszor is gugoltam olyan pózban ami kényelmetlen volt, és csak akkor álltam fel amikor már teljesen elzsibbadt a lábam (ilyen 1-2 perc utan). Azota viszont izomláz van a combjaimban, kimondottan a jobban, és a heregolyom is fájdogal. Viszont ha megfogom, kicsit nyomkodom meg ilyesmik akkor nem fáj a herém, olyan mint lenni szokott. Olyan ez az egész mintha az izomláz sugározna át a herémbe, de nem tudom hova tenni.. És azt sem értem miért nem mult még el tobb mint két hét után. Van bárkinek ilyesmivel tapasztalata?
2023. márc. 3. 17:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek! A herékhez a hasüreg számos részéből vezetnek idegek, például a gyomorból, a vesékből és az emésztőrendszerből is. Ha például székrekedésünk van és a felgyülemlett széklet nyomja valamelyik ideget, attól fájhatnak a heréid. Gyomorbántalmak, illetve vesekő is okozhatnak a herékbe kusugárzó fájdalmat.
2023. márc. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!