Nagyon aggódok, lehet tüdőrák?
Pontosan kettő hete, este kicsit fáradtnak éreztem magam és enyhén fájt a torkom illetve belázasodtam. Majd egy négy napig 37.5-39.3 között mozgott a hőm, lázcsillapítóra elmúlt. De azóta is folyton 37-37.5 között van csak este megy le normálisra (ami nagyon fura).
De viszont ha nagy levegőt veszek hörögő hang jön fel, illetve sokat is köhögök, váladékkal. Az elmúlt három évben sokat cigarettáztam, és korábban is volt már sokszor, hogy váladék jött fel.
Múlt hétfőn elmentem a háziorvoshoz aki meghallgatta, majd elküldött, két oldali mellkas röntgenre, ami teljesen negatív lett. Annyit mondott, hogy vírus.
De tegnap már elkezdett fájni a hátam jobb oldalt, az izom, illetve a nyaki csigolyák. Iszonyatosan aggódom, hogy nagy a baj, csak a röntgenen nem
látszott, elég csúnya a köhögés meg ez a hang. Valaki volt hasonló helyzetben?
Az, 100%.
Köztudott, hogy minden tüdőrák lázzal kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!