Van most valami olyan tömeges betegség ami az alábbi tüneteket produkálja (ilyen sorrendben): hányás,magas láz, több nap hasmenés,láz, köhögés, légszomj? Ez sima influenza lenne?
Télen több vírus is terjed.
Akad covid, van influenza.
Hát ha van bölcsi-óvodás korú gyerek a kornyezetedben, akkor ők is terjesztik ezt az óvodai pestiskór.
Ez egy vírus ami mindenkin végigmegy.Valakinek gyengébben. Az összes ismerősömnek 40 fokos laza volt hasmenes hanyas fejfajas natha kohoges ilyesmik.
Azt mondták ilyen durva influenza már rég volt
3 évesemnek láz,esti hányás,köhögés, orrfolyás ami mára inkább arcüreggyulladás. Enni sem eszik,még jó hogy inni iszik
A 10 hónapos kislányom is elkapta, mi is
A legnehezebb betegen ápolni 2 gyermeket
Nem tudom milyen virus ez, de ilyen beteg életemben nem voltam,pedig 33 éves vagyok.
Jobbulást mindenkinek! Túl kell lennünk rajta. Kitartást!
Az az érdekes, hogy sehol nem hallani, hogy tömegesen jelen lenne ez a vírus, pedig ezekszerint gyakoribb mint a covid volt valaha is. Meg talán durvábban ledönti a fiatal korosztályt is. Fura, hogy erről nem esik szó a médiában pedig kerestem csomó platformon hogy mi lehet ez, mással is van-e hasonló…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!