Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van most valami olyan tömeges...

Van most valami olyan tömeges betegség ami az alábbi tüneteket produkálja (ilyen sorrendben): hányás,magas láz, több nap hasmenés,láz, köhögés, légszomj? Ez sima influenza lenne?

Figyelt kérdés
Életemben nem voltam még ilyen beteg se én se a férjem. Lázam összesen 1x ha volt felnőtt koromban. De gyerekkoromban se volt jellemző. Ez most teljesen ledöntött….. másnál is tapasztalható ilyen? Vagy két külön betegség lenne a gyomor és légzőszervi tünet?

2023. febr. 25. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Télen több vírus is terjed.

Akad covid, van influenza.

Hát ha van bölcsi-óvodás korú gyerek a kornyezetedben, akkor ők is terjesztik ezt az óvodai pestiskór.

2023. febr. 25. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmm. Covid teszt az negatív lett. Gyerek ismerőssel nem találkoztunk; nincs a közelben.
2023. febr. 25. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vírus ami mindenkin végigmegy.Valakinek gyengébben. Az összes ismerősömnek 40 fokos laza volt hasmenes hanyas fejfajas natha kohoges ilyesmik.

Azt mondták ilyen durva influenza már rég volt

2023. febr. 26. 00:14
 4/10 anonim válasza:
A fiam is hasonlóval küzd: hasmenés-39 fokos láz 1 napig - fejfàjás-hasmenés, már egy hete! Hànyás nem volt. Semmi hasfogó, probiotikum, diéta nem segít! Nagyon gyenge, levert. Mi sem tudjuk, hogy vírus e vagy egyèb baktérium. A családban senki sem kapta el.
2023. febr. 26. 07:10
 5/10 anonim ***** válasza:

3 évesemnek láz,esti hányás,köhögés, orrfolyás ami mára inkább arcüreggyulladás. Enni sem eszik,még jó hogy inni iszik

A 10 hónapos kislányom is elkapta, mi is

A legnehezebb betegen ápolni 2 gyermeket

Nem tudom milyen virus ez, de ilyen beteg életemben nem voltam,pedig 33 éves vagyok.

2023. febr. 27. 15:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Jobbulást mindenkinek! Túl kell lennünk rajta. Kitartást!

Az az érdekes, hogy sehol nem hallani, hogy tömegesen jelen lenne ez a vírus, pedig ezekszerint gyakoribb mint a covid volt valaha is. Meg talán durvábban ledönti a fiatal korosztályt is. Fura, hogy erről nem esik szó a médiában pedig kerestem csomó platformon hogy mi lehet ez, mással is van-e hasonló…

2023. febr. 27. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is brutal beteg lettem, és en is kerestem csomó fórumon, de nem írnak sehol semmit, már én is ide jöttem fel tájékozodni.
2023. márc. 1. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ettől szenvedek most én is. Aszpirin a lázamat levitte szépen, viszont a hasmenés nem enyhül… óránként 3-4x jön, és nagyon kis adagokban, a hasamba pedig olyan fájdalmak nyilalnak, hogy elviselhetetlen… próbálkoztam már probiotikummal, gyógyteával, de még mindig szenvedek vele… nektek segített végül valami?
2023. márc. 4. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a hasi problémákkal küzdőkhöz, de nálam kizárólag ez az egy tünet van. Diéta, Smecta és probiotikum egyelőre nekem is csak alig használ. Sose voltam betegeskedő, sulikból se hiányoztam diplomáig összes év alatt egy hétnél többet, lázam csak ovisként volt. Ismeretségi körben sokan erre panaszkodna, hogy megy a hasuk és valahol egy kisebb település javarésze benne van. Járvány nincs. Állítólag...
2023. márc. 13. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom már nem aktuális, legalábbis remélem, de hasmenésre nagyon jó a kapormag. El kell rágni belőle pár darabot és nagyon szépen elmulasztja. 🙂
2023. ápr. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!