Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet vakbél?

Ez lehet vakbél?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szombat óta váltakozó tüneteim vannak, de folyamatosan fáj a jobb oldalam, a medencecsont környékén. Különösen, ha mozog a lábam, ha lépek. Reggel szúró fájdalom is jelentkezett, szúrkál, és tegnap este borzasztó alhasi fájdalmaim voltak. Folyamatosan szédülök, néha rossz a közérzetem, és hidegrázás is volt már. Lázat nem mértem, de eselyés, hogy volt.

Ezek a tünetek utalhatnak vakbélgyulladásra?

2023. febr. 22. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Inkább vesekő, irány az orvos, ő megmondja.
2023. febr. 22. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen utalhatnak, ugyan ezekkel mentem 3 éve az ügyeletre, még aznap megműtöttek.
2023. febr. 22. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Fekvő helyzetben, 3 ujjal csipőcsontnál kicsit beljebb erélyesen megbökdösve, ha fájdalom jelentkezik, az lehet vakbél.
2023. febr. 22. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De ne otthon diagnosztizáld magadat menj orvoshoz, mert ha vakbél akkor komolyabb gond is lehet mint hogy fáj.
2023. febr. 22. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem ezek nagyrészét már bemeséled magadnak. Miért nem mész orvoshoz, ahelyett, hogy az interneten olvasod, hogy mi lehet ez?

"Olvasod, húha én is ezt érzem, szóval ha jobb oldalt fáj a hasam akkor ez biztos az, gyorsan megkérdezem a gyakori kérdéseken, mert ott mindenki egy orvos, és majd megvizsgálnak engem, hűm nem jön válasz, amíg jön olvasok tovább, uh szédülés jaj ne biztos vakbél megfogok halni. De majd holnap elmegyek, vagy a jövő héten, addig is megírom mivan velem. Olvasok tovább azta, ha felemelem a lábam fáj a hasam, oké ez biztos nem baj. De azért rákeresek az interneten, na mit add ki megint a vakbelet. Szerintem hívom a kegyelet temetkezést és egyeztetek egy parcellát magamnak, meg nézek egy szép sírkővet. Másnap van, hú de fáj az alhasam, de orvoshoz nem megyek, mert azok majd még a végén megvizsgálnak és megpróbálnak meggyógyítani, esetleg elkerülni, hogy a stressz miatt ne kerüljek sírba."

2023. febr. 22. 19:18
 6/8 gungasam ***** válasza:
Amíg itt tétovázol addig akár perforálhat is és akkor sürgősségivel mehetsz egyenest a műtőbe, vagy elkezdesz vért pisálni és hányni a fájdalomtól mert vesekő mozdul meg a házi diagnosztizálástól...
2023. máj. 15. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Végülis mi volt a baj?
2023. máj. 15. 21:57
 8/8 anonim válasza:
Kérdező mi volt a baj?
2023. szept. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!