Lehet ettől bajom?

Hullámcsattal. Fülbe. Atyám gyere le...
Igen, ha sikerült megsértenie a füledet akkor lehet bajod.

Dobhártya beszakadás? Bár az szerintem nagyon fájna. Vagy csak felsértette a bőrfelszínt? Menj el szerintem egy fül-orr gégészhez.
Amúgy vannak spray-k, amik pont erre vannak.

Semmi. Nem kell szerencsétlent ijesztegetni.
Mondjuk abban egyet értek, hogy csattal, tűvel, és egyéb éles tárgyakkal fülbe nem nyulunk, mert veszélyes. Az történhetett, hogy a csattal megsértettetek egy olyan dolgot, amit nem kellett volna, és most begyulladt. A gyulladás pár napon belül lemegy, és a fülzsír oldó spré feloldja a letapadt zsírdugót, és azt már fültisztító pálcikával szépen ki lehet pucolni, és ha a gyulladás is lemegy, és a zsírdugó is eltávolításra kerül, akkor visszanyered a hallásod.
Ezt úgy mondom, hogy kb másfél hónapja nekem is ugyan ilyen problémám volt, fültisztító pálcikával megsértettem valamit, és elkezdett fájni nagyon, ami 3-4 nap múlva csillapodott, és a napi kétszeri zsíroldó spréhasználat csodákat tett.
De ha félsz, akkor menj el fülészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!