Mit jelent a daganat vagy a ciszta a kézfej csontjában? Nem tudom értelmezni, mire lehet számítani, ha ez van.
Figyelt kérdés
Sürgősségi MR időpontot kaptam, mert egy teljesen másik dolog kapcsán, egy kézröntgenen véletlenül felfedezett a röntgen egy beszűrődést a csontban, ami az orvos szerint vagy ciszta, vagy daganat.
Ideges vagyok, mert nem értem, hogy mi van, ha tényleg van egyik vagy másik. Mit jelent? És mivel jár? Milyen betegség ez?
2023. febr. 19. 11:54
1/1 anonim válasza:
Ebből semmi se lehet leszűrni amit írtál. Lehet egy semmiség, lehet áttétes csontrákod van. Bármi lehet ebből.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!