Felelőtlen voltam ezért nem gyógyulok vagy nagyobb a gond?
Figyelt kérdés
Hét elején megbetegedtem, akkor 39 fokos láz miatt szedtem lázcsillapítót ami hatott is. Aztán már nem ment fel ennyire a láz de a fejfájásom miatt vettem be algopyrint ami a lázt is levitte mindig. Nem pihentem ki magam túl jól, nem kúráltam magam.
Ma már az 5. napja tart a betegség és még mindig van ilyen 38.-as láz ha kimegy a gyógyszer belőlem, de ma estére nem veszek be gyógyszert, hogy izzadjak.
Szerintetek normális, hogy még van hőemelkedés/láz ennyi idő után? Kicsit félek miatta.
2023. febr. 17. 20:16
1/2 anonim válasza:
Menj el az orvoshoz,majd ő megmondja mi a bajod.
2/2 anonim válasza:
Ha hétfőn is tart még, konzultálj a háziorvossal telefonon. Sajnos lehet, hogy azért lett súlyosabb, mert nem pihentél, igen. De bizonyítani nem lehet. Én úgy tudom, a szövődmények (pl. náthából tüdőgyulladás) megelőzésében számít a pihenés. A lázcsillapító sokat nem számít, de ha lázas vagy, az motivál a pihenésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!