Lehetséges, hogy elmúlt a daganat?
Édesanyám 5 éve közölte, hogy jóindulatú daganata van a mellében. 2 éve derült ki, hogy apámmal együtt rosszindulatú daganat keletkezett a testében, amit sajnos nem kezeltettek sehogyan. Múlt hét pénteken voltak vérvételen, és tegnap hívta az orvos, hogy az eredmények jók, a daganat elmúlt, lehet gyulladás volt, anyámnak alacsony, apámnak magas a koleszterin szintje.
Ez lehetséges? Lehetséges, hogy csak úgy eltűnik a daganat, vagy régebben csak kitalálták? (Régen elég gyökér állat voltam, tehát valószínűleg oka is lehetett, hogy így gondolkodtassanak el.) Vagy csak most hazudnak, hogy ne aggódjak? Mi lehet az igazság? Hogyan járhatnék utána?
Akkor sem, ha nem volt TB-jük egy ideig?
Hogyan deríthetném ki az igazságot? Nagyon magam alá kerültem az elmúlt időben, viszont most nem tudom mit gondoljak...
Ha jól tudom, nincs ügyfélkapujuk.
Orvosi papírok elvileg nincsenek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!