Covid után mikor jött vissza a szaglásod?

6-os válaszolóhoz hasonlóan én is 2021 decemberében voltam covidos, azóta én is csak töményen érzem az illatokat, bele kell szagolnom mindenbe. Sajnos nekem még az ízérzékelésem is elment. Csak a nagyon sós, illetve a nagyon édes ízt érzem.
Én rákérdeztem a háziorvosnál, azt mondta csak reménykedni lehet.

Nekem el sem ment a szaglásom. Csak az íz érzékelésem, mindennek rossz íze volt. Olyan, mintha mindenféle kaját összeöntöttek volna és ezt a kotyvalékot enném. Kb. 2 hónap alatt múlt el.
Egyébként semmiféle más tünetem nem volt. Lázam se, fáradtság se, ha ezt a rossz ízt nem érzem, nem is tudtam volna, hogy beteg vagyok. A teszt kimutatta a kovidot, karanténban is kellett lennem.
A feleségemtől kaptam el, aki nagyon lázas volt, néha 41 fok, hideg vízben kellett megfürdetnem, és alig tudott magáról, kórházba is került miatta, de megúszta. Azóta még egyszer átesett rajta, de másodszor már csak kis hőemelkedése volt. A szaglása első alkalommal mintegy fél évre ment el, másodszorra csak kb. 3 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!