Száraz köhögés 15 évesnél csillapítható, ha kap köptetőt?
Figyelt kérdés
Acc600at kapott reggel, de folyamatos ingerköhögése van váladék nélkül. Aludni sem tud 2.este. Ilyenkor kaphat köhögéscsillapítót?2023. febr. 13. 22:14
1/12 anonim válasza:
Ma már nem adnék neki az acc miatt, mert a kettőt nem lehet együtt
2/12 A kérdező kommentje:
Rendben! A régi dokink ilyenkor azt szokta mondani szedjen 3 napig köhögés csillapítót, utána köptetőt. Ez az új doki azt mondta szárazra is köptető.
2023. febr. 13. 22:22
3/12 A kérdező kommentje:
Csak csóró gyerekem már a gyomrát és mindent is fogja annyira zuhog non-stop a semmiért.
2023. febr. 13. 22:23
4/12 anonim válasza:
Szerintem köptetőt akkor kell, ha van valamilyen váladék. Ha az orra folyik vagy bármi ilyesmi van, akkor nem szabad a köhögéscsillapítót elvileg. De ha semmi sincs, akkor nincs minek feljönni, az acc sem fogja feloldani, meg azt estére nem is lehet szedni, pedig a köhögés akkor s legrosszabb.
5/12 anonim válasza:
Száraz köhögésre NEM adunk köptetőt, mert eleve nincs is nyák, aminek fel kelljen jönnie, csak feleslegesen irritálja a nyálkahártyát.
6/12 anonim válasza:
Plusz estére eleve köhögéscsillapító a protokoll, nem köptető, mert éjszaka nem jó kvázi megfulladni meg semmit sem aludni :)
7/12 A kérdező kommentje:
Nos! Ma visszamentünk. A protokoll szerint tiszta a tüdő, szedje tovább a nyákoldót. Hmmm? Már besűrűsödött neki, de az tuti hogy napi 3 köpetért egész nap köhögni rossz.
2023. febr. 15. 14:35
8/12 anonim válasza:
Én még az inhalálást tudom javasolni, az is segít fellazítani a nyákot a tüdőbe
9/12 A kérdező kommentje:
Mit tegyek bele?
2023. febr. 15. 15:00
10/12 A kérdező kommentje:
Mármint van itthon gép is. Salvus víz? Sós víz? Vagy mást?
2023. febr. 15. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!