Van most valamilyen torokfájós járvány?
Figyelt kérdés
Én a párom benne vagyunk de másokon is látom hogy nincsenek túl jól2023. febr. 12. 14:30
1/9 anonim 

válasza:

Egész héten ezzel szenvedtem. Szóval van.
2/9 A kérdező kommentje:
Te mentél vele dolgozni?
2023. febr. 12. 14:41
5/9 anonim 

válasza:

Múlt hét kedd óta küszködtem. Hol jobb volt, hol rosszabb. Majd szombatra szépen lerobbantam. Hétfőn bementem dolgozni. (Egyedül dolgozok) Felesleges volt. Kedd óta itthon vagyok. Torokfájás, köhögés, rosszullét volt. Mára lettem jobban.
Sokan mondják, hogy betegek most.
6/9 anonim 

válasza:

A szokásos, menetrendszerű influenza hullám. Ha lázad van, ne menj dolozni, az neked sem tesz jót, meg másoknak sem. Pici torokfájásra Strepsils, vagy Tantum Verde, C + D vitamin, acetilcisztein (NAC, mint antioxidáns kapható body building shopokban. Erre tökkkéletess, nem kell a drága patikai ACC), ibuprofen (NAC-al együtt Paracetamolt soha, mert gyengítik egymás hatását), sok folyadék (alkoholmentes, bubimentes...). Ha rosszabbodik, akkor irány a háziorvos!
Jobbulást!
8/9 anonim 

válasza:

Igen. Lizint vettem be, amit a herpeszre szoktam és soha nem jön ki tőle. Megállította a torokfájást, a herpeszvírust is abban a stádiumban megállítja ahogy beveszem. Duplázni szoktam az adagot. Pár hónapja olvastam face csopikban a lizinről és vírusellenes hatásáról.
9/9 anonim 

válasza:

Csomó ismerősöm is beteg az elmúlt hetekben szóval igen elég valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!