Extrasysistole és magas vérnyomás. Tudnátok segíteni?
Sziasztok,
Kicsit hosszú lesz, előre is bocsi. Egy éve egyik hétről a másikra extrasystoléim és magas vérnyomásom lett. Azóta megjàrtam többször a sürgősségit (minden esetben az orvos küldött be mentővel), több kardiológust is, de ahány orvos, annyi vélemény. Többféle gyógyszert is kaptam, amik eleinte mindig úgy tűntek, mintha hatnának de aztán visszaesek. A napi pár darab ES nem zavar, de amikor folyamatosan van, akkor nagyon rosszul vagyok tőle, és akkor mindig ki is mutatja az EKG, a pulzusom meg ilyenkor nagyon alacsony. A legalacsonyabb 37 volt. A vérnyomásom(amire szedek csökkentőt) meg teljesen normális, de időnként elszáll teljesen, olyan 190/110 körülre. Akkor vitt el a mentő, amikor ez a két dolog éppen együtt állt. Amúgy nem élek sem kávéval, cigivel, energiaitallal, alkohollal, droggal stb. A stressz, ami folyamat jelen van. Valakinek bármi ötlet? Fogadjam el, hogy hetente rosszul vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!