Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Extrasysistole és magas...

Bagping kérdése:

Extrasysistole és magas vérnyomás. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kicsit hosszú lesz, előre is bocsi. Egy éve egyik hétről a másikra extrasystoléim és magas vérnyomásom lett. Azóta megjàrtam többször a sürgősségit (minden esetben az orvos küldött be mentővel), több kardiológust is, de ahány orvos, annyi vélemény. Többféle gyógyszert is kaptam, amik eleinte mindig úgy tűntek, mintha hatnának de aztán visszaesek. A napi pár darab ES nem zavar, de amikor folyamatosan van, akkor nagyon rosszul vagyok tőle, és akkor mindig ki is mutatja az EKG, a pulzusom meg ilyenkor nagyon alacsony. A legalacsonyabb 37 volt. A vérnyomásom(amire szedek csökkentőt) meg teljesen normális, de időnként elszáll teljesen, olyan 190/110 körülre. Akkor vitt el a mentő, amikor ez a két dolog éppen együtt állt. Amúgy nem élek sem kávéval, cigivel, energiaitallal, alkohollal, droggal stb. A stressz, ami folyamat jelen van. Valakinek bármi ötlet? Fogadjam el, hogy hetente rosszul vagyok?

2023. febr. 7. 19:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
31 éves vagyok
2023. febr. 8. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Mióta vannak ezek a "rohamaid" ?
2023. febr. 8. 20:19
 13/17 A kérdező kommentje:
1 éve. Covidos voltam (ami csak láz, meg torokfájás volt pár napig), aztán rá egy hétre jöttek elő ezek a dolgok.
2023. febr. 9. 06:24
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Oltást kaptál covid ellen?
2023. febr. 9. 08:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Kettő astrát előtte fél évvel kb.
2023. febr. 9. 09:29
 16/17 Waff ***** válasza:
10%
Nem akarok vészjósolni, okoskodni, de oltás nem kellett volna....
2023. febr. 9. 13:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Őszintén...én is így vagyok vele...
2023. febr. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!