Másnak is gondot okoz a gaviscon szedése?
Nagyon erős reflux kínoz, a rennie nem sokat segít, egészségügyi okokból pedig abba kellett hagynom a protonpumpa-gátló szedését.
Netes javaslatok hatására megvettem a gaviscon szirupot, és én nem tudom mi van vele, de annyira undorodom tőle, hogy alig bírom lenyelni. Rettentően csodálkozok magamon, felnőtt ember vagyok, sose volt gondom semmilyen gyógyszer szedésével, de egyszerűen beveszem a számba, és mintha összezáródna a torkom, nem bírom lenyelni, ha nagy nehezen sikerül, akkor meg úgy öklendezem tőle, hogy a taknyom-nyálam egybefolyik. Kb egy fél kupaknyit tudok leküzdeni belőle kínkeservesen, és már az a kevés is javít a dolgon, úgyhogy nagyon szeretném szedni, de hát rendesen meggyűlik vele a bajom :D Én nem tudom mivan, az ízétől és az állagától is iszonyatos undor fog el. Láttam, hogy van belőle rágótabletta, az is van ilyen hatásos?
Ti könnyen meg bírjátok inni? :(
Én terhesen voltam nagyon rosszul tőle, azóta rá se bírok nézni. Nagyon erős mentolos íze van.
Próbáld ki az Acido-git szuszpenziót, elvileg a működési elv ugyanaz, de másabb az íze.
Undorito, igen, en is terhesseg alatt talalkoztam vele eloszor, hat, fuj :D
Aki ezt kitalalta, remelem fogyasztja is 😂
Amugy nekem a rennie speciel hasznalt, szoval en anno maradtam annal.
Igeen, mindenképp aktuális még! :D
Én is szedtem a rennit, vagyis szedem is, de az nem használ mindig. Annak sem szeretem az izet, de attól legalább nem fog el a hányinger. :D A gaviscon szirupról olvastam nagyon sok jót reflux fórumokon, azért szerettem volna kipróbálni de há azóta is próbálom...😂
Utolsó, számodra a tabletta igy ugyanolyan hatásos volt, mint a szirup?
Szodabikarbona tenyleg csodas gyomorsavra, en mondjuk meg nem hallottam arrol, hogy sokan szidjak.
De egyszeruen szamomra annyira undorito ize van, hogy sehogy nem tudom megenni.
Ha pici vizben feloldom,akkor azert, ha csak ugy kiskanallal beveszem es raiszok, akkor meg azert. Egyszer hanytam is tole...🤣
Szoval sajnos nekem ez is felejtos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!