Lehet adni 14 èves gyereknek 30 csepp kataflán cseppet? 70
kilo
Brutal lázas más nincs itthon.
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 04:56
1/8 anonim válasza:
Ezt írja a betegtájékoztató
Alkalmazása gyermekeknél és serdülőknél
Egy éves vagy idősebb gyermekek és serdülőkorúak számára a napi adag 1-4 csepp testtömeg-kilogrammonként, a kórkép súlyosságától függően. A 14 éves vagy idősebb serdülőkorúak számára napi 150-200 csepp általában elegendő. A teljes napi adagot általában 2-3 részre kell elosztani.
De önmagában csak lázra nem ajánlott.
Nincs egy ügyeletes gyógyszertár vagy szomszéd, ismerős, akitől tudsz kérni valamit? (nyilván olyat, amit már szedett korábban, nehogy allergiás reakció legyen)
Mit jelent a brutál láz?
2023. febr. 3. 05:50
2/8 anonim válasza:
Ha mindenképpen csillapítani kell akkor hűtőfürdő.
De általában szükségtelen, csak rossz beidegződés, hogy jajj lázas, csökkentsük. Pedig a láz jó, a szervezet ilyenkor gyógyítja magát.
2023. febr. 3. 06:55
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi 39,3 volt a láza, èjjel sajnos nem tudtam kit hivni. Fél 4 kor kezdte,hűtőfürdő volt,ès beadtam a cataflamot, lement 6 ra. De most ujbol kezd felmenni.megyek algopirinért
2023. febr. 3. 08:29
4/8 A kérdező kommentje:
Reggel 6 ra a láza,ezt akartam irni lement.
2023. febr. 3. 08:30
5/8 anonim válasza:
39,3 teljesen normális láz. Ha a gyerek nem érzi kellemetlenül magát ne csillapítsd legközelebb, egyrészt terheled a szervezetét lázcsillapítóval, másrészt lassabban gyógyul meg. Ja és ne takargasd be melegen, bőven elég rá egy vékony takaró.
2023. febr. 3. 09:23
6/8 A kérdező kommentje:
Ki az aki 39,3 láznál jól èrzi magát? Van olyan? Nem gúnyból komolyan kérdezem. Égett az egész bőre,a feje fájt hányingerrel.
2023. febr. 3. 16:51
7/8 anonim válasza:
Nálunk pl. ennyitől egyszerűen alszanak, izzadnak persze, de nem is nyűglődnek ha nincs hozzá más probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!