Proktológus által megállapított végbél repedésem van.. kaptam kenőcsöt, de rettentően fáj a napi széklet tőle kb a víz lever. Valakinek ülőfürdő vagy bármi ami segíti a gyógyulást, felépülést? Ez egy borzalmas állapot, többször sírtam mosdóban.
Szívesen!
Még valami:
Aludj normálisan, és bőségesen éjszakánként. Ha nem vagy kipihenve, sokkal lassabb a gyógyulás, és könnyebb a visszaesés.
Szia! Igen, első néhány nap rossz volt, aztán 1 hét után jobb - kb olyan 2 hét után közbe volt rossz, DE óvatosabbnak kell lennem, mert az utóbbi időben elhagytam a diétát és újra kezdett rossz lenni.
Azzal a különbséggel, hogy most már tudtam mi történik és időben váltottam.
Tényleg fontos a sok pihenés, vitaminok, sok - sok minőségi alvás, illetve ha teheted zuhanyozz le nagy wc után, sokat számított nálam pl az is. Ha olyan helyen vagy hogy nem tudsz, vigyél magaddal mindenmentes popsi törlőt, esetleg utána krémezz és idővel jobb lesz.
Kitartást! Tudom milyen rossz.. ://
Én jó ideje kínlódok màr,de most a kezelés alatt visszaestem,mert székrekedésem volt..
Veled mi újság azóta?
Nekem borzalmasan fáj fél napig kb wc-zés után..
Nekem vannak jó napjaim, vannak nehezebbek.
Próbálok rost dúsan étkezni továbbra is, de ha úgy érzem hogy probléma van, akkor lényegesen több folyadékot iszom.
Meg olyat eszem / iszom, amiről tudom hogy lázítja és jobb tőle.
Kitartás! Remélem mielőbb jobb kész neked is! Tudom milyen borzalmas :(
Szia!
Nálam hullámokban. Van amikor jobb és akkor sincs gond, ha egy nap többször kell mosdóba mennem. Van amikor az is borzalmas napokig, ha naponta 1x megyek.. nem tudom minek a függvénye.
Pár dolgon igyekeztem változtatni, hátha segít.
Te hogy vagy?
Szia! Sajnálom :(
Én szüléskor szereztem, a doki felírt egy tabit, hogy szedjem, ami tök nagy hasmenéseket okozott nálam, így szereztem egy újat. Most nézte meg újra, az eredeti állítólag begyógyult, most ezt a másodikat próbálom gyógyítani, azt mondta elég felszínes, nagyjából ez tartja bennem a lelket.
Én sem értem egyébként, van, hogy tök ugyanazt eszem és a székletem meg érezhetően rosszabb. Szerintem nagyon fontos a stressz faktor. Szilvát eszem egy csomót, szedek Dulcosoftot, rengeteg folyadék, rost, aztán így is közel járok a bajhoz néha... Szóval ezután a tablettás kaland után azt mondom, hogy nekünk kell magunknak utánajárni a dolgoknak, ill. kitapasztalni mi működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!