Miért nem múlik el a szomjúságom?
Volt már ilyen korábban? Mennyire gyakori ez? Mit ettél előtte? Ha csak eseti, akkor lehet túl sok sót vagy cukrot vittél be, és ezért a szomjúság. Alkohol is okozhat ilyet, mert kiszárítja a szervezetet.
Viszont ha gyakran van ez így, érdemes kivizsgáltatni, főleg, ha acetonos lehelet társul mellé, mert az cukorbetegségre utalhat.
Nekem terhesség alatt cukorbetegséget jelzett az, hogy hiába ittam, szomjas maradtam. Van itthon vércukormérőnk, kiderült, hogy vacsora után egy órával 10 fölötti a vércukorszintem.
Ha nektek is van, érdemes lenne megmérni, mert ha ezzel a módszerrel diagnózist nem is lehet felállítani, azért irányt adhat, hogy van-e valami súlyosabb gond. Ha nincs, és holnap reggel is fennáll ez az állapot, akkor sétálj el a legközelebbi patikába, ami nyitva van, általában csekély összegért megmérik neked.
Remelem, veled is csak az tortent, ami egyszer velem.
Nem szoktam mar uditoket inni, egyszer megis egy ketliteres lottyel talaltam magam melegben. Egyre csak azt ereztem, hogy vattat kopok, es csak ittam. Nagy sokara esett le, hogy valami borzalmas edesitoszert tartalmaz, amitol ereztem a szajszarazsagot, es tovabb ittam azt a sz@rt.
Csak hatha te is.
Lehet kezdodo diabetes insipidus akar. Ez nem cukorbetegséges diabetes.
Esetleg nem utotted be a fejed mostanaban? DI kialakulhat spontan egy kisebb agyi traumatol.
Persze ha folyamatosan fennall akkor orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!