Nagyon szúr a vesém. Mit vegyek be rá?

Huha hát ha görcsölget enyhén, akkor esetleg görcsoldó (Nospa) addig. De nem ártana nagyon nagyon sokat innod, mert lehet ez még "csak" vesehomok, amiből lehet akár kő.
Nekem egyszer begörcsölt, na azt ne akard megvárni. Elmúlt magétól egy idő után, de minden perc fél órának tűnt.. De nem találtak semmit, szóval az is lehetett homoktól nagyon sokat kellett innom, hogy kimossam.

Azt csak úgy tudod meg, ha UH-n meglesik neked. Én a görcs után mentem el vele magánba, mert rendesen beszrtam mi az.
Nekem is csak bal oldalt fájt, de nem is értettem mi az először, mert így előre is kisugárzott és az oldalamba. Olyan kemény volt az oldalam, mint a fal.
Ne várd meg a bajt, ha nem múlna el. Most görcsoldózni tudsz csak, de inni felfázással is sokat kell. Viszont azzal is doki, mert magától nem múlik, ha durva felfázás. Pisilés is fáj/csíp?

Na igen, azt addig jól teszed, tuti segít most.
Én is azt vettem be rá a görcs napján, valamelyest enyhített, elaludni el tudtam vele. Másnap meg már mentem is be UH-ra, de napközben is fájt sétára, meg bizonyos mozdulatokra.
Ittam ittam folyamatosan tényleg, mindig attól féltem fájni fog a pisilés :D mert nekem pisiléskor kezdődött a görcs. De nem fájt szerencsére, és pár napon belül elmúlt. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!