A széntablettát étkezés előtt vagy utan kell bevenni ?
Figyelt kérdés
Szóval rámjött a hasmenés.. sajnos hétvégen már nem lesz orvos és délutan sem volt már amikor elkezdődött. Van itthon széntabletta meg probiotikum, diétazom, ha rosszabb akkor persze bemegyek valahova, de meg csak kétszer volt..és szerencsére a hasam se fáj. Virus van a munkahelyemen, most mindenkinek ez a baja. Van etvagyam is, ezért vacsoraztam, miutan elgondolkodtam, hogy a széntablettat mikor kene bevenni. Így nem tudom bevehetem e vagy varjak egy-két orat az étkezés utan.2023. jan. 20. 19:45
1/3 anonim válasza:
Ha otthon vagy és nem tervezel sehova se menni, akkor hadd jöjjön ki aminek ki kell, csak igyál sok vizet. Gondolod vírus és nem valamilyen étel okozta? Ha a víz is végig szalad rajtad akkor érdemes bevenni a széntablettát.
3/3 A kérdező kommentje:
Hat nagyon híg, de nem víz. És nem is rohangálok meg szerencsere a mosdóba. Hat az van a dobora irva, hogy megköti a bacikat, majd azok tavoznak, meg hogy sok folyadék kell hozzá. Nem jobb ha így tavoznak a bacik mintha hasmenés utjan?
2023. jan. 20. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!