Házilag lehet kezelni a refluxot? Ha igen hogyan?
Persze, hogy lehet.
Egyrészt egy néhány napig kicsit érdemes megemelni a fejet, és a felsõtestet alvásnál egy 15 fokos háromszög profilú refluxpárnával, de Ami még fontosabb: vegyél salvus vizet, és az elõírás szerint kezdd El használni.
Fateromnak évtizedek után szüntette meg a reflux problémáját, amolyan utolsó sanszként tekintett rá, és zajos siker lett a vége.
Egyébként úgy mūködik, hogy megváltoztatja a kémiát a gyomorban, megszünteti a gyomorhurutot, és ezzel a gyomorszáj végre tud regenerálódni.
Egyébként érdekesség, hogy a vérlemezke terápiával is lehet sikereket elérni a téren, de nem hiszem, hogy itthon van rá lehetõség.
És még egy: este lefekvés elõtt 3-4 órával nem szabad már enni.
Kerülni Kell a gyomorhurutot okozó kajákat.
Én Anno szilvásgombócból ettem 4-5 darabot, aztán kész volt a gyomrom pár napra, gyomorhurut, stb...
A salvus víz a legfontosabb.
Hidd el, csodákat tud tenni.
Egyszerre kevés kaja.
Szénsavas dolgok, kávé kerülése.
Nehéz ételek kerülése stb
Első válaszoló vagyok.
OFF.
4-es: két miatyánk esténként, és reggelenként, minden nap egy hiszekegy…
Hallgasd meg Funktasztikust: [link]
Nem lehet véletlen, hogy a youtube törölte a csatornáját, talán mert a big tech mindenhol előszeretettel szolgálja ki a cenzúra igényeket a diktatúrák részéről…
De elkalandoztam…
ON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!