Poszt kovid tünet lehet ?
Figyelt kérdés
Kovid után pár nappal elkezdett fájni a hátam, bordáimnál azóta elteltek hónapok és csak romlik. Első bordáimba, vállöv, nyakba is sugárzik fájdalom de csak egyik oldalt és ugyanezen oldalt zsibogva fáj estére lábam, kezem. Borzalmasan kellemetlen és estére nagyon fáj ha nem szedek naponta fájdalomcsillapitot nem tudok létezni.Emellett ahol nagyon fáj hátam az egész sokkal érzéketlenebb mint a másik oldal plusz nagyon durva alvászavarom van.Még csak most kezdték kivizsgálni és nagyon lassan megy...#postkovid
2023. jan. 18. 09:26
2/4 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után jött rendbe meg mitől? Nekem 5 honapja tart már
2023. jan. 18. 10:17
3/4 anonim válasza:
Vagy 7-8 hónap volt, végül elment kezelésre, az rendbehozta.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg hamarabb helyrejött volna... Ha elmegy kezelésre hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!