Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek milyen orvosokat...

Szerintetek milyen orvosokat keressek fel? Milyen kivizsgálásokkal kezdjem? Gyógyszer ajánlás?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: Annyira érzem,hogy valami nem oké velem,de nem tudom merre induljak. A nődoki elhajtott,hogy ír fel fogamzásgátlót, és adott egy prospektust,hogy mi a PMS.

Nagyvonalakban,ami történik velem,hogy állandóan éhes vagyok és ennék. Egészségesen étkezem,mértékkel mindent eszem, cukrot lisztet kerülöm, de néha az is becsúszik, edzeni járok,ami tényleg jó érzéssel tölt el,nem kényszer.

Hangulatingadozásaim vannak. Néha a semmiből borzasztó szorongás tör rám,izzadok,feszengek. Néha pedig azt érzem a világot megváltom.

A súlyom az evések miatt ingadozik, amit egész jól kordában tartok mozgással,de amint leállás van már indul is be a hízás. A + - 2-3kg-on én nem stresszelek,de pl. tavaly egyéb okokból nem mozogtam, 4 hónap alatt 8kg-t híztam.

Ahogyan újra elkezdtem edzeni, le is ment.

Ami viszont nagyon zavar a vizesedés,hirtelen egyik napról a másikra a lábaim megtelnek vízzel,érzem majd’ szét robbannak és duzzadtak.

Az arcom,hasam szintén felpuffad,mintha kapásból híznék +10kg-ot (tudom,hogy nem így van).

Fogalmam nincs milyen irányba indulhatnék el.

Idegileg kicsit kezd felőrölni ez az egész szélmalom harc a saját testemmel,mintha ellenem harcolna.

A menstruációs ciklusaim rendben vannak nagyjából,nagy eltérés nincs benne, viszont nagyon fájdalmasak, gyógyszer nélkül elviselhetetlen.

Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?

Mi lett rà a megoldás?

Mi lett a diag.? Milyen vizsgálatokat végeztek?

Milyen dokiknál jártatok? Köszönöm előre is !

2023. jan. 15. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Ha endometriozis orvosilag kizárt, akkor pszichológus vagy pszichiáter.
2023. jan. 15. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Háziorvos...
2023. jan. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!