Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyakori hasfájás, hasmenés....

Gyakori hasfájás, hasmenés. Mi állhat a hátterében?

Figyelt kérdés

Kb fél évvel ezelőtt a munkahelyemen elkaptam egy csúnya betegséget ami lázzal, hasmenéssel, megfázással járt. Kb 1 hétig nyomtam az ágyat aztán szerencsére kijöttem belőle, viszont utána pár hétig ment a hasam kb bármit ettem. Ez azóta sem igazán változott, sokszor ha eszek valamit utána elkezd fájni a hasam és megy is. Persze ezek mellett van h több napig nem is kell wcznem, aztán egészséges a székletem de aztán újra előjön ez a hasfájás és mellé a hasmenés. Néha már félek enni bármit is, pedig nem is eszek zsíros kajákat de volt hogy egy gyros vagy meki után is előjött ez..

Sajnos kevés vizet iszok.. nagyon is.

Ez mitől lehet? És mit tehetnék h újra helyre álljon az emésztésem? Ezek előtt soha nem állt fenn ilyen nálam meg ha össze vissza is ettem…:(

2023. jan. 10. 17:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Dohányzom is és kávézom plusz lehet a sok energiaital se tesz jót* ezt kifelejtettem.
2023. jan. 10. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ez már egy elhuzodó állapot, amivel már Belgyógyászhoz kellett volna fordulnod! A dohányzás ès a kávè is bekavarhat. Próbáld csôkkenteni a cigi ès kávèfogyasztásodat. Mielöbbi javulást kivánok!
2023. jan. 11. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül? Nálam ugyanez van :(
máj. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!